2022-04-29 09:05:36

Prometna Učilica

U razdoblju od 20. siječnja do 12. ožujka 2022. godine provodilo se 4. Državno natjecanje učenika srednjih škola u poznavanju prometnih propisa za učenike  ''Prometna Učilica''.

Natjecanje se provodi u sklopu Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske za razdoblje od 2021. do 2030. godine u okviru preventivno-edukativnih programa s ciljem poboljšanja ukupnog stanja sigurnosti cestovnog prometa i smanjenje broja stradavanja djece u prometu.

Učenici su sudjelovali u natjecanju znanja gdje su bodovani rezultati postignuti na ispitima koje zadaje Ministarstvo unutarnjih poslova RH.

Natjecanje učenika organizirano je u dvije kategorije: 

  • pojedinačno natjecanje po razrednim uzrastima
  • natjecanje škola

Pod vodstvom nastavnice Marije Kosić u natjecanje su se uključili učenici 1.b, 2.b, 3.a, 3.b i 3.c razreda Industrijsko-obrtničke škole Sisak.

Učenik Matej Ilijević (3.a) dobio je Pohvalnicu za rezultate ostvarene u poznavanju prometnih propisa, nastavnica Marija Kosić Zahvalnicu za podršku i doprinos projektu Prometna Učilica, a Industrijsko-obrtnička škola Sisak Pohvalnicu za osvojeno 13. mjesto za ZNAČAJAN doprinos u preventivnom programu podizanja razine prometne kulture srednjoškolaca radi bolje sigurnosti u prometu i smanjenju broja stradale djece u prometu.

Zahvaljujemo učenicima Industrijsko-obrtničke škole Sisak na sudjelovanju te timu  Prometne Učilice na dodijeljenim pohvalnicama i zahvalnici. Prometnu Učilicu svakako ćemo uvrstiti u naš kurikulum za sljedeću školsku  godinu.              


Industrijsko - obrtnička škola Sisak